Prisen for godt malearbejde

Med en konkurrence på 25.000 kroner sætter Danske Malermestre fokus på danskernes bolig. Med prisen skal den private boligejer inspireres til at gå nye veje og ikke bare male hvidt, når stuen står for tur.

 

”Se min stue, den er gul som solen. Alt hvad jeg ejer, det er gult som den…”.
Med en omskrivning af den kendte børnesang inviterer Danske Malermestre fagets private kunder til at deltage i en konkurrence, der belønner godt – og flot – malearbejde.

Det er indvendigt malearbejde, de private kunder har fået udført inden for det seneste år, der kan komme i betragtning til prisen. Kunden kan, eventuelt i samarbejde med sin malermester, søge prisen. Det sker ved at indsende en kort begrundelse for, hvorfor det udførte arbejde bør præmieres. Sammen med begrundelsen skal følge et par billeder af det udførte arbejde.

Der er vide rammer for, hvad der komme i betragtning til prisen: Fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller leg med spændende overflader. Blot skal kunden have gjort bruge af den viden, som Danske Malermestres mange, professionelle medlemmer, besidder. Gør-det-selv-arbejde kan således ikke deltage i konkurrencen.

- Det er det gode håndværk, hvor der er kælet for detaljerne, vi med prisen ønsker at sætte i fokus, fortæller Ole Draborg og fortsætter:

- Med prisen vil vi åbne forbrugernes øjne for, at maleren kan meget mere end bare at rulle stuen over med hvidt. Han er en ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer.

 

 

>> HENT FOLDER OM PRISEN

 

Vinder af Prisen 2016

 

I en længe på Hulerødgård i Horserød i Nordsjælland bor ægteparret Marianne Zacho og Hans Zøllner. Længen var tidligere hestestald, men den er er nu ombygget til moderne bolig – en ombygning, hvor der er kælet for alle detaljer. Og hvor malearbejdet står som prikken over i’et.

 

I den tidligere stald er der opsat tapet – i lange baner – og malet træværk, endda de helt nye paneler og døre er blevet håndmalede, for ægteparret har om nogen ønsket det bedste håndværksarbejde i deres hjem.

>> Læs mere

 

>> Læs også artiklen i De Farver "Kvaliteten i højsædet på Hulerødgård"

 

Foto: Søren Hytting.

 

 

Ansøg om prisen

 

For at deltage i konkurrencen om "Prisen for godt malearbejde" skal du sende os en begrundelse for, hvorfor malearbejdet i dit hjem fortjener prisen. Vi skal selvfølgelig også have fotos med.

Husk, at arbejdet skal være udført af et medlem af Danske Malermestre.>> Hent folderen

 

 

 


 

Vind 25.000 kroner