Vind 25.000 kroner

DANSKE MALERMESTRE SÆTTER PRIS PÅ FLOTTE HJEM

”Se min stue, den er gul som solen. Alt hvad jeg ejer, det er gult som den…”.


Med en omskrivning af den kendte børnesang inviterer Danske Malermestre fagets private kunder til at deltage i en konkurrence, der belønner godt – og flot – malearbejde.

Det er indvendigt malearbejde, de private kunder har fået udført inden for det seneste år, der kan komme i betragtning til prisen. Kunden kan, eventuelt i samarbejde med sin malermester, søge prisen. Det sker ved at indsende en kort begrundelse for, hvorfor det udførte arbejde bør præmieres. Sammen med begrundelsen skal følge et par billeder af det udførte arbejde.

Der er vide rammer for, hvad der komme i betragtning til prisen: Fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller leg med spændende overflader. Blot skal kunden have gjort bruge af den viden, som Danske Malermestres mange, professionelle medlemmer, besidder. Gør-det-selv-arbejde kan således ikke deltage i konkurrencen.

- Det er det gode håndværk, hvor der er kælet for detaljerne, vi med prisen ønsker at sætte i fokus, fortæller Ole Draborg og fortsætter:

- Med prisen vil vi åbne forbrugernes øjne for, at maleren kan meget mere end bare at rulle stuen over med hvidt. Han er en ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer.

HVEM KAN DELTAGE?

For at deltage i konkurrencen om Prisen for godt Malearbejde skal du sende os en begrundelse for, hvorfor malearbejdet i dit hjem fortjener prisen. Der bliver i udvælgelsen lagt vægt på malearbejdets kvalitet, brugen af farver og materialer. Vi skal selvfølgelig også have fotos med. Husk, at arbejdet skal være udført af et medlem af Danske Malermestre. Det er alene privatkunder, der kan modtage Prisen for godt Malearbejde for malearbejde, der er udført i 2018-2019.

HVORDAN?

For at deltage i konkurrencen skal du sende billeder af det malearbejde, du har fået udført til: sekretariatet@malermestre.dk. Mærk din e-mail Prisen for godt Malearbejde. Sammen med billederne skal du komme med en kort beskrivelse af det arbejde, du har fået udført. Du skal fortælle, hvorfor farverne er, som de er. Og hvis der knytter sig en historie til dit valg af farver, hører vi også gerne den. Vi skal have dine billeder senest 1. oktober 2019.