Hvad er en rigtig maler ?

De rigtige malere arbejder alle steder, vi kommer ud til både den lille lejlighed, hvor stuen skal friskes op, og vi står på de store stilladser i byen og giver facaderne kulør.

Vi kender både Christiansborgs kringlede gange og parcelhusets rette vinkler. Vi sætter tapet op, vi maler hvidt, vi maler blåt, vi maler historien frem i de gamle huse, og vi ved hvordan et kontorlandskab kan få liv og varme ind i hverdagen.

Uanset hvem du er, så er malermesteren altid klar til at give gode råd. Det er enkelt. Vælg malermesteren med det kulørte M, så er du på rette vej.

 

Det får du med En Rigtig Maler

Du får altså garantiordning, overenskomst, styr på arbejdsmiljø og produkter, uddannelse og viden, rådgivning om farvesætning og produktvalg, høj kvalitet og en professionel samarbejdspartner med En Rigtig Maler.

 

Kvalitetsstemplet En Rigtig Maler

En Rigtig Maler er veluddannet, er stolt af sit arbejde og sin profession, udstråler arbejdsglæde og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet. Med kendte erhvervsfolk og rigtige malersvende fortsætter Danske Malermestre markedsføringen af de professionelle malere. Det farverige M illustrerer, at vi er det professionelle malerfag. Det er En Rigtig Maler, kunderne skal vælge, hvis de skal have malet.
 
To af modellerne – malersvendene Stine og Rasmus – fra EnRigtigMaler-kampagnen fortæller i filmen om, hvad det for dem siger at være En Rigtig Maler.

Se filmen her

HVEM STÅR BAG EN RIGTIG MALER?

Danske Malermestre står bag En Rigtig Maler. Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Aarhus. Foreningen repræsenterer cirka 1.500 medlemmer med en samlet lønsum på næsten to milliarder kroner.

KONTAKT OS

Islands Brygge 26
2300 København S.


TELEFON +4532 630 370
E-MAIL sekretariatet@malermestre.dk